NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Consell estudia duplicar les places al centre de dia

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana apunta a que es pot habilitar el primer pis del centre que actualment està en desús

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Igualtat, està estudiant la possibilitat de duplicar les places actuals del centre de dia de persones majors aprofitant la primera planta del centre, actualment en desús. Així ho anunciat en la seua visita a L’Olleria la vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, que també ha aprofitat per a reunir-se amb la corporació municipal i amb els tècnics de l’àrea de Benestar Social.

Habilitar la part de dalt del centre de dia suposaria crear 40 places més, atenent així a les necessitats del poble i d’altres municipis del voltant. Actualment, el centre és de titularitat municipal i rep una subvenció anual de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per al manteniment de les places. A més, durant este any s’ha incrementat la subvenció respecte de 2016 fins arribar als 272.650 euros, el que permet sostenir 25 places tot l’any i 8 més durant sis mesos.

En la seua visita a la localitat, la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana també ha tractat amb el Govern local les necessitats del poble i ha fet saber que La Vall d’Albaida està per damunt de la mitjana pel que fa a la valoració de la dependència, el que permet atendre en menys temps les necessitats de les persones que necessiten d’este servei.

Aconseguir que L’Olleria compte amb les millors infraestructures i garantir l’atenció adequada als seus veïns és l’objectiu de la corporació municipal i del Govern valencià.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.