NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

150 esportistes participaran al I Raid d´Aventures

La prova tindrà 160 quilòmetres i es disputarà entre el 26 i 28 de maig

Al voltant de 150 esportistes de tota Espanya participaran al “Sacre’s Raid”, el primer Raid d’Aventures que es celebrarà en Ontinyent i que tindrà lloc als paratges naturals del terme entre els dies 26 i 28 de maig. Una prova que formar part de la Lliga Espanyola de Raids d’Aventura i serà Campionat de Raids de la Comunitat Valenciana, a més d’estar inclosa a la Iberian Outdoor Race Series.

El Raid d’Aventures d’Ontinyent compta amb 160 quilòmetres i 4.100 metres d’acumulats positius i reunirà diferents disciplines, principalment bicicleta de muntanya i cursa per muntanya però també cursa en patins, escalada, tirolina, proves aquàtiques o tir amb arc per un recorregut on els participants hauran d’orientar-se sense ajuda electrònica.

Altra característica és que la competició es regeix per sistema de punts i no per ordre de finalització o arribada, amb equips de 2 o 3 components segons la categoria que són: elit, aventura masculina, femenina o mixta i promoció.

Més informació i inscripcions a la pàgina web sacresraid.raidermaniaelx.com 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.