NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Foment anuncia obres de manteniment de la línia Xàtiva-Alcoi

Durant dos mesos, els viatgers hauran de ser traslladats en autobús

El Ministeri de Foment ha anunciat que en breu començaran les obres de reparació de la línia Xàtiva-Alcoi, uns treballs que obligaran a suspendre la circulació ferroviària durant dos mesos, mentre duren les intervencions.

Les obres, que tindran un cost de 3,4 milions d’euros, consistiran en eliminar punts d’alt risc d’accident amb la consolidació de talussos, canvi de travesses i reforç de carrils, així com a millorar la senyalització. Aquestes accions permetran reduir la durada del trajecte en set minuts.

Estes actuacions, que no són ni de lluny les demandades per les poblacions afectades, tenen caràcter d’urgència i, malgrat que el Ministeri de Foment ha admès la necessitat d’una inversió major, de moment haurà que esperar. En estos moments, la línia té 16 trams amb limitació de velocitat, el que obliga al tren a circular a menys de 30 quilòmetres per hora en el trajecte comprés entre Ontinyent i Alcoi.

A hores d’ara, l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) no ha confirmat quan començaran els treballs, però ja ha apuntat que oferirà un servei alternatiu amb autobusos per a cobrir el trajecte.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.