NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

OHL construirà la variant de Benissa per 21,8 milions

Es reprén així el projecte paralitzat fa 10 anys en tancar l´empresa adjudicatària

El Ministeri de Foment ha adjudicat a l’empresa OHL l’obra de la variant de Benissa per un import de 21,8 milions d’euros, un projecte que va quedar paralitzat fa deu anys per la fallida de l’anterior adjudicatària i que, si tot va bé, estarà acabat a finals de 2019. Amb l’execució d’estes obres, s’evitarà el trànsit pesat i les llargues cues de turismes que fan ús de la N-332, sobretot en estiu.

En l’actualitat, Benissa suporta un tràfic de 12.000 vehicles diaris pel centre del poble, convertint el municipi en pas obligat per als que volen anar cap a Calp, per exemple. Per eixe motiu, no es tracta només d’una reivindicació dels veïns de Benissa, sinó de tota la comarca.

De moment, dels 21’8 milions que costarà l’obra, enguany hi ha contemplats 1,7 milions, mentre que la resta es repartirà entre les anualitats de 2018 i 2019 fins completar l’obra.

La variant, projectada com una carretera convencional d’un carril per sentit i carrils addicionals per a vehicles lents en determinats punts, començarà en el quilòmetre 175,2 de la N-332 i envoltarà la població de Benissa pel Nord, tornant a enllaçar amb l’antiga Nacional al quilòmetre 179,7.

En quant estiga en funcionament la nova variant, l’Ajuntament de Benissa té grans projectes per al centre del poble, on pretenen habilitar per a vianants els carrers principals i donar solució als problemes d’aparcament dels visitants.

Amb la construcció d’esta carretera es dóna resposta a una reivindicació de dècades per part de la ciutadania.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.