NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La coberta del Bonavista estarà acabada abans de que acabe l´any

L ´Ajuntament invertirà 190.000 euros i les obres començaran en setembre

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat el projecte de construcció d’una coberta al pati del col·legi Bonavista, una demanda històrica del centre, l’únic a la ciutat sense una infraestructura d’estes característiques. Esta actuació va ser la tercera més votada a la campanya “Ontinyent Participa” després la mobilització de la comunitat educativa del centre per demanar vots al procés obert de pressupostos municipals participatius entre la ciutadania.

L’actuació cobrirà una àrea de 1.097m2, sostenint-se la coberta amb bigues d’acer i amb espais laterals oberts per a deixar passar l’aire i la llum, comptant-se també amb focus interiors per a estendre els seus usos fora de l’horari escolar. El projecte, que té un pressupost de licitació de 194.000 euros, es troba en fase de contractació, començarà en setembre i estarà acabada abans de final d’any.

Als 194.000 euros que la Junta de Govern de l’Ajuntament aprovava el passat divendres destinar al projecte de la coberta del Bonavista s’ha d’afegir la inversió prevista per la Conselleria d’Educació de 545.000 euros en millores d’infraestructures al col·legi públic Vicente Gironès i els 130.000 euros que aportarà la Diputació per al canvi de finestres i portes del col·legi Martínez Valls.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.