NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Marató de Donació de Sang en Pedreguer per al dia 24

Els donants podran acudir a la Casa de Cultura entre les 17 i les 20 hores

Pedreguer és un poble solidari i, de fet, malgrat tindre només 7.400 habitants, l’any 2015 arreplegaren 334 donacions de sang dels seus veïns. En qualsevol cas, això és suficient per als voluntaris que treballen colze a colze amb el Centre de Transfusió de Sang i, per això mateix, el dia 24 celebraran la tercera edició de la Marató de Donació de Sang entre les 17 i les 20.

El Centre de Transfusions necessita 250 donacions al dia per tal de donar resposta a les necessitats dels hospitals i, des de 2015, només amb la sang dels veïns de la província d’Alacant, han pogut fer front a la demanda, una data optimista que reflecteix el compromís social dels habitants d’estos municipis.

Per tal de donar sang, només s’ha de tindre entre 18 i 65 anys, disfrutar d’un bon estat de salut i pesar més de 50 quilos, així que no tenen excusa per a no participar en esta marató.

La Marató de Donació de Sang es celebrarà el dia 24 de maig entre les 17 i les 20 a la Casa de Cultura de Pedreguer. Enguany, per primera vegada, l’acte compta amb el patrocini de diverses empreses, així que tots els que acudisquen a donar sang s’emportaran un detall per la seua participació solidària.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.