NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Participació ciutadana per al Pacte Econòmic

L´Ajuntament organitza un fòrum de participació

Ahir Xàtiva establia les bases del futur Pacte Econòmic de la ciutat. El punt de partida ha estat el diagnòstic amb un estudi encarregat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament on es constata la pèrdua d’influència del teixit comercial i empresarial de la capital de la Costera. A partir d’entrevistes en profunditat amb experts en distints camps s’ha redactat un estudi, de 33 pàgines, que adverteix del progressiu estancament de la ciutat que no aprofita el seu patrimoni ni el potencial turístic ni la seua privilegiada posició geogràfica.

L’informe es fonamenta en quatre eixos estratègics que es complementen: àmbit global, Xàtiva en el món; Supra-local, Xàtiva al seu territori; Local, Xàtiva en si mateixa i Immaterial, Xàtiva en l’imaginari.

En l’escenari dibuixat al document s’afirma que Xàtiva ha experimentat un retrocés al comerç, sector econòmic de referència a la ciutat ja que no ha sabut adaptar a la conjuntura, oferta i demanda actual. Els clients provinents de l’entorn pròxim a la ciutat va arribar al 50%, hui la xifra és inferior al 10%. 

L’estratègia suggereix una bateria de propostes que culminarà en eixe Pacte Econòmic que ha d’aglutinar al sector públic i privat i al teixit social.

El primer fòrum de participació ciutadana tenia lloc ahir per la vesprada al saló noble de  l’antic hospital. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.