NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Almodí estrena aula didàctica per a escolars

Esta aula inclourà activitats i tallers pràctics per als xiquets i adolescents

L’Ajuntament de Xàtiva inaugurava ahir, en el Dia Internacional dels Museus una aula-taller didàctica al Museu de l’Almodí. Una aula estrenada per un grup d’alumnes dels instituts de secundària d’Ontinyent i un grup d’escolars del col·legi Jacint Castanyeda de Xàtiva que prèviament realitzaren una visita guiada a la col·lecció de gravats que s’exposa al Museu de Belles Arts de la Casa de l’Ensenyança per després traslladar-se i realitzar un taller relacionat amb aquesta tècnica plàstica. En concret, els alumnes realitzaren un gravat amb una planxa de linòleum sobre paper on reproduïren el logotip del Museu de l’Almodí.

L’aula taller, construïda amb recursos propis, està ubicada a la primera planta del museu, aprofitant l’espai que va desocupar amb el trasllat d’obres d’art al nou museu. Amb la finalitat de donar llum natural, es va procedir a enderrocar les parets que tapaven les finestres de la sala; es canvià el sistema d’enllumenat per adpatar-se a l’ús docent així com l’adquisició de mobiliari i d’equipament informàtic i audiovisual.

Una inauguració que completa un programa d’actes organitzat per commemorar aquesta efemèride del 18 de maig.

La Col·legiata de Santa Maria també s’ha sumat al Dia Internacional dels Museus amb una exposició relacionada amb el Papa Alexandre VI. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.