NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Citroën i Peugeot mantenen els descomptes de la Fira del Motor

Durant el mes de maig, els concessionaris mantenen les ofertes de la Vi Fira del Motor

La Fira del Motor de Gandia acabava amb un primer balanç positiu, amb l’assistència de 20.000 persones i amb un augment de vendes respecte als anys anteriors. Vendes que encara es fan efectives al mantenir les empreses els preus de fira fins el 31 de maig com comprovem en Serpis Motor, punt de venda Citroën i DS i Ducal Motor, concessionari Peugeot, ambdós ubicats a la capital de la Safor. Al cas de Serpis Motor l’augment es xifra en un 20% que s’explica per presentar una campanya molt agressiva en preus al cas de vehicles en stock i perquè les novetats de models han atret l’ interès dels compradors.

En Serpis Motor continuen tancant operacions a posteriori de la celebració de la fira.

Altres nous models de Citroën s’ofereixen especialment a les famílies com el C4-Picasso i el gran C4-Picasso on prima la comoditat, el confort i l’amplitud.

Al cas de Ducal Motor, els models més atraients són els denominats SUV.

I és que de SUV’s a Peugeot no li falten com són el 2008; el 3008 però sobretot el 5008 llançat aquest mateix més; un vehicle de disseny potent, de línies fines, tecnològic i elegant pensat en amplificar l’experiència sensorial i en desenvolupar el ràdio d’acció. És, a més, totalment modular que s’adapta ja siga per viatjar en grup, fins a set persones o aprofitar plenament el gran volum de carga del maleter.

Per a Ducal Motor són dos les raons que els han portat a mantenir els preus de fira.

En aquest 2017, Peugeot presentarà altra novetat, serà a la tardor, amb una nova versió del 308. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.