NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia acull un debat econòmic al voltant de les Comarques Centrals

El CEIC Alfons el Vell celebrava ahir per la vesprada, a la Casa de Cultura Marquès de González de Quirós, una taula redona sobre la ?Innovació empresarial a les Comarques Centrals Valencianes i la transferència de coneixements a la petita i mitjana empre

El CEIC Alfons el Vell celebrava ahir per la vesprada, a la Casa de Cultura Marquès de González de Quirós, una taula redona sobre la “Innovació empresarial a les Comarques Centrals Valencianes i la transferència de coneixements a la petita i mitjana empresa”. L’acte s’emmarca dins del Cicle de debats sobre les Comarques Centrals Valencianes encetat pel centre.

A la xerrada participaren Manuel Aragonés, director general de l’Institut Tecnològic del Joguet i Josep Antoni Ybarra, catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat d’Alacant. El CEIC Alfons el Vell, nasqué l’any 1984 com a organisme autònom constituït per l’Ajuntament de Gandia. Els seus objectius són promoure, potenciar i publicar estudis i investigacions d’interès per a la comarca de la Safor.

Al llarg dels seus 33 anys d’existència han passat pel centre més de 100 consellers, persones distingides en diferents àrees del saber.

Pel que fa a aquest nou cicle, els debats es completaran amb tallers a càrrec de tècnics. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.