NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sergio Picorro guanya les 24 hores de futbol

És la primera vegada que gaunyen este campionat que porta 42 anys celebrant-se

Este cap de setmana s’ha disputat l’edició número 42 de les 24 hores de futbol de Canals, un esdeveniment esportiu molt conegut a les nostres comarques i que, per tant, resulta sempre multitudinari. Tant és així que a la final disputada pels equips La Jijonenca-Xekeway i Sergio Picorro hi havia més de mil persones a les graderies. Finalment, els de Sergio Picorro s’emportaren el triomf després d’imposar-se per 2 a 1, sent nomenat millor jugador del campionat el dorsal número 7, Kevin.

El partit inaugural el jugaren El Mosset de Xàtiva i Recreativos Chorques, però només El Mosset va arribar a la semifinal. En total, una dotzena d’equips han disputat les 24 hores.

Els subcampions de La Jijonenca-Xekeway es quedaren a les portes del triomf, però es troben encantats d’haver arribat a la final. Els semifinalistes varen ser Frutas Picorro-Materiales para la Construcción Francisco José Giménez i El Mosset de Xàtiva. Cal recordar que les 24 hores de Canals són de les més afamades de les nostres terres, ja que arribaren a participar dos dotzenes d’equips amb jugadors molt bons. Tant és així, que esportistes del València o el Betis es mesclaven amb altres aconseguint pujar el nivell de la competició.

José Morales agafa el testimoni de l’anterior president que, després de 35 anys, va decidir seguir ajudant en segona fila. Un total de 16 persones organitzen este campionat de futbol, però res no seria possible sense el patrocini de l’Ajuntament de Canals, que posa el 75 per cent del pressupost necessari per continuar esta tradició esportiva.

El regidor mateix ha jugat durant dècades en estes 24 hores emblemàtiques, prova de que tots els aficionats al futbol recolzen la iniciativa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.