NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Memorial Alfonso Pizarroso d´escacs

Es comptà amb la presencia de grans mestres nacionals, internacionals i també, dels jugadors i jugadores amb més nivell de la Comunitat Valenciana

El saló del Llar dels Jubilats de Xàtiva ha rebut la primera edició del Open Internacional en memòria a Alfonso Pizarroso, fundador del club “La Primitiva” de Xàtiva. El propi club ha sigut l’encarregat d’organitzar  aquest torneig d’escacs.

Es comptà amb la presencia de grans mestres nacionals, internacionals i també, dels jugadors i jugadores amb més nivell de la Comunitat Valenciana. Sent el torneig a nivell autonòmic i internacional es realitzaren Partides Ràpides de 7 minuts més 30 segons cada jugada.

El primer premi se’l va emportar l’anglès Plaskett, amb una recompensació de 150 euros. El segon lloc va ser per al serbi Kovacevic, i el tercer per al valencià Antonio Granero. Aquests es varen repartir el premi amb els seus companys que quedaren entre els deu primers.

El primer Open Internacional realitzat per a homenatjar al principal exponent dels escacs a Xàtiva, Alfonso Pizarroso, va concloure exitosament, deixant un bon sabor de boca i ganes de tornar a repetir.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.