NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Suni Tobarra exposa a Dénia

´Ellas´ és el títol de la mostra que pot contemplar-se fins el 16 de juliol

Fins al 16 de juliol Dénia mostra l’exposició Ellas, de l’artista Suni Tobarra, a la sala Champagnat. La pintora, d’origen manxec però criada a la ciutat de Gandia, dedica la seua obra a les dones de tot el món, fent així un homenatge a cadascuna d’elles.

L’artista caracteritza a la perfecció a cadascuna de les dones que apareixen en els seus quadres. Sense faltar-li cap detall, les il·lustra amb la vestimenta característica del seu país. D’aquesta forma defensa el dret de les dones a decidir com vestir i què posar-se al cap, ja bé siguen vels, flors o barrets.

Després de tants anys treballant fora de la casa que l’ha vist créixer, la gandiana torna a mostrar les seues exposicions a la Comunitat Valenciana amb moltes ganes d’arribar a més llocs on es puga gaudir i aprendre de les seues obres, on es mostra una xicoteta part del món tant poc valorada.

Suni Tobarra gaudeix d’una llarga i satisfactòria carrera com a pintora, treballant durant 15 anys al govern Marrakesh i exposant els seus quadres repartits arreu del món, manifesta les ganes i la força que té per a seguint ensenyant-nos el seu treball.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.