NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

II Volta Ciclista Fémines a la província

Serà el dia 21 a les 16 hores

El 21 de juliol Ontinyent acollirà la segona de les tres etapes de la II Volta Ciclista a la província de València Fèmines de la Diputació de València, que reunirà 20 equips i 150 destacades ciclistes femenines de tota Espanya. La primera de les etapes haurà sigut un dia abans amb eixida en València i meta en Alzira, mentre que la tercera tindrà eixida i meta en Moncada el dissabte 22 de juliol.  

El recorregut de l’etapa ontinyentina transcorrerà per la coneguda com a “Volta a Sandón” d’uns 14 km, en cinc voltes, amb eixida i meta en la Plaça de la Concepció. En total seran prop de 70 quilòmetres amb un port de 3ª categoria i diversos passos per línia de meta, la qual cosa permetrà al públic gaudir del pas de les corredores en diverses ocasions.

A més de la categoria d’Èlit, es comptarà amb les modalitats sub-23 i júniors. En Ontinyent és molta l’afició al ciclisme i destaquen joves com Sofia Rodríguez i Teresa Ripoll. És per això que també participa en l’organització de l’etapa la Regidoria d’Igualtat i Dona, ja que esta prova és una oportunitat única per a donar visibilitat a l’esport base i femení.

La Regidoria d’Igualtat i Dona disposarà un “Punt Violeta” a la Plaça de la Concepció de 17:00 a 19:00 hores el dia de l’etapa per tal de promocionar la campanya contra la violència de gènere. La prova es disputarà a partir de les quatre de la vesprada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.