NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Moraira es prepara per a una nova edició de la Milla Urbana

Es celebrarà el dia 22 a l´Avinguda de la Pau

L’Avinguda de la Pau de Moraira acollirà el dissabte 22 a partir de les 18:30 la catorzena edició de la Milla Urbana, una activitat esportiva organitzada per la Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme Corremundos que s’inclou dins del programa d’activitats festives de Moraira i que anima a corredors de tota la Comunitat Valenciana a participar.

La jornada esportiva comptarà amb categories per a totes les edats, de manera que tots puguen participar en una cursa esportiva i festiva.

Les inscripcions estan obertes a través de la web somesport.com i els primers 250 inscrits rebran una samarreta commemorativa. El preu per a la participació és de 3 euros al cas dels adults i d’1 euro al cas dels xiquets.

En les categories de querubins i barrufets tindran tots medalles, mentre que en la resta hi haurà un trofeu per als tres primers femenins i masculins, i trofeu al millor local femení i masculí. Pel que fa als majors, correran a partir de les 20, començant pels sènior i veterans A, B i C. Hi haurà trofeu per als tres primers masculins i femenins, així com per al primer local, amb excepció de les categories sènior i veterans A, que tindran trofeu als tres primers locals, tant en masculí com en femení. A més, també hi haurà premis per als tres millors temps de totes les proves de masculí i femení.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.