NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

24 hores esportives

El poliesportiu reunirà a vora 2.000 esportistes de totes les edats

Més de 2.000 esportistes participants en prop de 20 modalitats esportives diferents i una afluència de al voltant de 10.000 espectadors són les xifres que s’esperen registrar aquest cap de setmana a les “24 hores esportives d’Ontinyent”, la festa anual de l’esport que organitza l’Ajuntament i que enguany tindrà un partit de rugbi a benefici de Trèvol i la recuperació de les competicions de pilota valenciana com a principals novetats.

Com en anys anteriors, hi haurà competició de Futbol Sala; Futbol 7, Bàsquet, Volei, Frontennis, Tennis, Pàdel, Petanca, Natació, Escacs, marxa senderista i una cursa nocturna, a més d’exhibicions de Balls de Saló, Tir amb Arc, Gimnàstica Rítmica, Aeròbic, balls llatins, zumba i una triangular d’Handbol. La pilota valenciana, a més, es potenciarà amb l’arribada de professionals.

El partit de rugbi entre el recentment creat els d’Ontinyent i una selecció valenciana de la Rugby League, ha aprofitat d’inauguració de les competicions esta vesprada.

Estes 24 hores esportistes es converteixen en les primeres en què es comptarà amb la nova gespa artificial, els nous accessos a les pistes o els nous magatzems construïts dins del Pla de Modernització del Poliesportiu. Un pla que ha suposat la inversió de més de 1’5 milions d’euros i que també ha inclòs en esta legislatura la finalització de les obres dels vestidors i en poques setmanes afegirà la nova pista d’atletisme, les obres de la qual s’han ampliat per tal de fer-la apta per a l’homologació internacional.

Les 24 hores esportives està previst que acaben demà a les huit de la vesprada i la màxima afluència de públic es preveu esta nit.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.