NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les obres de remodelació del rocòdrom començaran en setembre

Tindran una durada d´un mes i tindran el nom d´Àlex Vicedo

El Govern d’Ontinyent ha presentat el projecte d’ampliació i remodelació del rocòdrom del poliesportiu municipal amb una inversió de 10.000 euros, unes instal·lacions que rebran el nom d’Àlex Vicedo, el jove ontinyentí que va morir practicant escalada a l’estranger. Es tracta d’unes obres que donaran resposta a la demanda ciutadana, ja que més de 700 persones votaren per este projecte en la passada edició de la campanya ‘Ontinyent participa’, on els veïns trien la prioritat de les inversions plantejades per la ciutadania.

Les obres de remodelació i ampliació del rocòdrom començaran en setembre i estaran acabades en octubre, així que este hivern els esportistes podran practicar sense problemes. Este és un dels nombrosos projectes que s’han portat endavant al poliesportiu municipal esta legislatura, on hi ha que destacar la renovació de la pista d’atletisme i del camp de futbol amb 600.000 euros, la creació de camps de petanca amb 1.750 euros, la remodelació dels frontons per 3.500 i del trinquet per 2.100. També cal recordar que en estos dos últims anys s’han canviat a LED els focus del pavelló per 38.000 euros, s’han remodelat vestidors, i s’ha construït un magatzem per 220.000 euros, s’ha renovat la sala de judo amb 1.600 euros, s’han il·luminat les pistes exteriors amb 2.000 euros, i s’ha creat el servei online de reserva de pistes i augmentat la seguretat dels treballadors amb una inversió de 15.000 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.