NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàbia acull el campionat de tennis platja de la Comunitat Valenciana

L´Arenal es convertirà en una pista esportiva on es combinarà sol, aigua i esport

Arriba a Xàbia el quart campionat de tennis platja Comunitat Valenciana. L’Arenal es convertirà en una pista esportiva on es combinarà sol, aigua i esport. El campionat comptarà amb les categories amateur i federada en les que poden inscriure’s totes i tots els interessats. El tennis platja és una modalitat cada vegada més practicada al nostre país, amb més de 500 federats. Pel que fa a la Comunitat Valenciana, ja hi comptem amb 5 clubs.

Per a acompanyar aquest torneig de tennis platja és fa una proposta cultural molt atractiva com és la 17 edició del festival Xàbia Jazz, on es podrà gaudir de musica en directe. Aquest cap de setmana no sols es disfrutarà del tennis, sinó també de dies de sol, platja i cultura al municipi de Xàbia.

Per a poder participar en els tornejos es deu abonar un import de 20 euros. Amb aquesta inscripció s’inclou un regal de benvinguda, servei de fisioterapeuta, sorteig de regals i l’opció a obtenir premis en metàl·lic de fins a 400 euros per als finalistes federats. Pel que fa als jugadors i jugadores aficionats, es proporcionarà una pista on es jugaran diferents lliguetes. A banda, aquests també podran accedir a la zona fisioterapeuta, primers auxilis i zona relax totalment gratis. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.