NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada presenta el IV Open Autonòmic de Pàdel

Es repartiran més de 2.000 euros en premis

Des del proper 14 d’agost i fins el dia 20 tindrà lloc al poliesportiu Les Sorts, l’Open Autonòmic de Pàdel 22 Estreles on participaran alguns dels millors jugadors de pàdel a nivell autonòmic, nacional i local. Aquest torneig compta amb més 2.000€ en premis, en metàl·lic i en material esportiu.

Aquest torneig, com cada any,  està organitzat pel Club de Pàdel Teulada Moraira amb la col·laboració de l’Ajuntament i, a més,  aquest any compta amb la col·laboració especial de l’empresa Engel & Völkers.

L’objectiu del Govern local és fomentar aquest esport i, per eixe motiu, el suport institucional sempre està present.

Javier Llobell, president del Club de Pàdel, ha explicat els aspectes tècnics d’aquest Open. Cal destacar que les inscripcions estan obertes fins el 11 d’agost, tant per a categories femenines com masculines de tots els nivells. Hi hauran diferents servicis per a els jugadors, com zona de descans, bar o fisioterapeuta, a més de regals de benvinguda i el sorteig d’una estància al llarg del torneig patrocinada per l’empresa col·laboradora Engels & Völkers. Les finals es retransmetran en directe a la web de la Federació Valenciana de Pàdel.

L’alcalde de Teulada Moraira ha reiterat l’esforç del Club de Pàdel per fer possible aquest esdeveniment i ha mostrat el seu recolzament a l’esport i ha puntualitzat que, gràcies aquest torneig, Teulada Moraira s’ha convertit en el punt d’encontre de centenars d’esportistes i aficionats.

Si els agrada el pàdel, entre el 14 i el 20 d’agost tenen una cita al poliesportiu Les Sorts de Teulada Moraira.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.