NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Club de Tir Olímpic celebra el Trofeu de Fira

Esportistes de tres clubs diferents participen en l´edició d´enguany

Dins de la programació de la Fira d’Agost de Xàtiva, el Club de Tir Olímpic La Costera ha celebrat en les instal·lacions del camp de L’Alcúdia de Crespins el concurs de tir olímpic, una de les proves esportives més veteranes. Més d’una vintena de tiradors s’han donat cita enguany provinents dels clubs d’Almansa, La Costera i Xàtiva en una competició que ha comptat amb la participació de la Reina de la de Fira d’Agost, la seua cort, els acompanyants i representants del consistori de la capital de La Costera.

Pel que fa a les classificacions, María Isabel Millán ha estat la primera en la categoria femenina, convertint-se en la millor de les quatre participants amb un total de 428 punts.

Per a la majoria dels que participen en este concurs, el tir és una manera més d’evadir-se del treball diari i la rutina, convertint-se en una afició més que en una competició.

Seguint amb les classificacions, cal destacar al guanyador de la Categoria Primera, Lorenzo Irles, que ha aconseguit 524 punts. Salvador Pla, en la Categoria Especial, ha aconseguit 560 punts. Mario Aliques ha quedat vencedor de la Categoria Segona amb 492 punts; i David Martínez el primer de la Categoria Tercera amb 448. Emilio Tabernero, vingut des d’Almansa, ha estat el primer dels veterans aconseguint un total de 476 punts.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.