NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

66 TROFEU DE VELOCITAT FIRA AGOST

organitzat pel club Moto Ruta Xàtiva

Ja són 66 anys en els que la capital de La Costera reserva el primer dia de la seua setmana gran per a convetir-se en el centre neuràlgic del motociclisme de la regió gràcies a l’organització del club Moto Ruta Xàtiva. Els carrers de República Argentina, Pare Claret, Gregorio Molina i Baixada de l’Estació conformen el circuit de la carrera urbana més antiga d’Espanya. Una vegada més, el Trofeu de Velocitat va congregar a un centenar de pilots i a milers d’aficionats en una jornada marcada per l’emoció, tant per les espectaculars carreres viscudes, com pel record a Ángel Nieto i Agustí Pérez Calafat, dos pilots ja desapareguts i homenatjats enguany amb la presència del quatre vegades campió del món, Jorge Martínez “Aspar”. Els motors arrancaren a les nou del matí amb els entrenaments lliures i cronometrats en les quatre especialitats.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.