NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Iberian Race per al 8 d'octubre

Carrera que forma part del Campionat Autonòmic

 Ontinyent acollirà el proper 8 d’octubre el primer Campionat Autonòmic d’Iberian Race a la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament i els clubs de Rugbi i Tir amb Arc de la ciutat.

Esportistes de nivell nacional i internacional participaran en aquesta popular carrera d’obstacles i s’ha confirmat la presència de corredors procedents de Segòvia, Astúries, Catalunya, Madrid, Albacete i inclús, Noruega. A més i fins el moment, el 40% de les inscripcions són de dones.

El recorregut s’ha variat respecte a l’any passat, serà al voltant de 10 quilòmetres, dels quals el 80% per camins muntanyencs i el 20% a través del riu. L’eixida està prevista a les deu del matí des del parc de Benarrai.

Al final de la prova, en Benarrai es disposarà una pista americana que inclourà el “Mulhacén”, una rampa de 6 metres d’altura. També s’han preparat obstacles que fins ara no s’han vist en cap altra carrera d’Iberian Race a Espanya. A més, es comptarà amb una modalitat per a xiquets d’entre 4 a 12 anys. Les inscripcions continuen obertes a la web iberianrace.com 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.