NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´Històries íntimes´s´emporta el Premi de Literatura Eròtica de La Vall

Jenni Rodà i Neus Verdaguer són les autores del llibre

“Històries íntimes”, una antologia de contes eròtics que narra les peripècies sexuals de diversos membres d’una mateixa família, de Jenni Rodà i Neus Verdaguer, és l’obra guanyadora del XXIII Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida. Dels 13 originals presentats en l’edició del 2017 aquesta ha estat la mereixedora dels 4.000 euros amb què la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida dota el guardó i serà publicada el 2018 en la col·lecció “L’Eclètica” d’Edicions Bromera.

Ambdues premiades són d’Olot, nascudes en 1982 i han publicat relats a l’antologia solidària “Lluitem junts”. Jenni Rodà és llicenciada en Periodisme i fa més de deu anys que es dedica a la correcció i a la traducció en un servei lingüístic. Neus Verdaguer és diplomada en Educació Social i Magisteri i treballa de mestra des de fa una dècada.

El ritme àgil i íntim, el domini de llenguatge i la perspectiva, marcadament femenina, ha seduït al jurat d’enguany, format per Ramón Ferrer, Mariló Àlvarez, Josep Andrés, Àngel Cano i Josepa Sopeña, amb Fede Vidal, conseller de Cultura de la Mancomunitat i alcalde d’Alfarrasí com secretari. Es lliurava així un premi al que s’ha donat un nou impuls al recuperar el seu caràcter anual. Tot i així es vol anar més enllà en dotació i transcendència.

La gala de lliurament del premi tenia lloc el divendres per la vesprada en La Pobla del Duc on l’actriu Iolanda Muñoz va exercir de mestra de cerimònies amb l’acompanyament musical del violinista Enrique Palomares, el guitarrista Rubén Parejo i la cantant Carina Gringoli a més d’un grup de ballarins. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.