NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La piscina coberta obri portes amb nous gestors

Estarà oberta tots els dies de la setmana

En començar les classes i encetar la tardor la piscina coberta de L’Olleria es posa en marxa per a que els veïns del poble i els forasters puguen disfrutar del bany i practicar esport. Des de les 7 del matí i fins les 10 de la nit, de dilluns a divendres, esta piscina de 25 metres i 5 carrils es troba a disposició dels amants de l’esport, que poden aprendre o a perfeccionar la natació gràcies als cursos que es desenvolupen dilluns i dimecres o dimarts i dijous. Els dissabtes i diumenges, encara que l’horari es redueix, la piscina també està oberta al públic per al bany lliure.

Els cursos es desenvolupen durant tot el dia, des de les set i quart del matí fins les nou i mitja de la nit, així que el que no fa esport és perquè no vol. A més, divendres i dissabte estan pensats per a tots aquells que vullguen apropar-se a disfrutar d’activitats lúdiques d’una sola sessió.

Pel que fa a les tarifes, es pot fer ús del bany lliure, però el més interessant són els cursos de natació per a totes les edats. La matrícula és de 25 euros per als adults i 18 per als més xicotets, mentre que els preus dels cursos varien entre els 20 i els 100 euros, segons vullgam anar a classe una vegada per setmana o dos, durant un mes o tres.

I si després o abans d’un bany volen practicar cicloindoor, step o crx, poden fer ús de la sala perfectament condicionada que s’ha habilitat en les instal·lacions de la piscina. Segons l’alcalde, Julià Engo, des de l’Ajuntament s’ha treballat este estiu per a que, una vegada finalitzat el contracte amb l’anterior adjudicatària, la piscina estiguera oberta el més prompte possible, però va ser necessari obrir un període de licitació al qual no es va presentar ningú, la qual cosa va obligar a obrir un nou procés de negociació amb varies empreses que ha provocat obrir en retràs la piscina. Finalment, Divertiment Esports és l’encarregada de la seua gestió.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.