NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XXV Cross Popular Baix Montgó entre Xàbia i Jesús Pobre

Esta cursa de 12 quilòmetres compleix 25 anys

El cross popular Baix Montgó, que recorre 12 quilòmetres pels camins de la vessant sud del Montgó, a través de les Valls, compleix 25 anys i, per a celebrar-ho, enguany hi ha samarreta commemorativa amb el mateix dibuix que la primera edició, una exposició de samarretes i una projecció de fotografies a l’arribada dels esportistes a meta.

Xàbia i Jesús Pobre es converteixen en els pobles protagonistes d’una cursa que tindrà lloc el dia 14 a les sis de la vesprada gràcies l’organització del club d’atletisme El Llebeix de Xàbia i La Faixa de Jesús Pobre.

Enguany, per a commemorar el 25 aniversari, l’arribada a meta serà tot un espectacle, ja que es projectaran fotos de la història de la cursa i es podrà disfrutar d’una exposició de samarretes commemoratives de cada any.

L'eixida serà el 14 d’octubre a les sis de la vesprada des de la plaça de la Constitució de Xàbia i la meta està marcada en la plaça de Jesús Pobre. La inscripció està oberta a través de la web ‘somesport’ al preu de 5 euros i, a més de la modalitat per a corredors, com a detall especial pel 25 aniversari, hi ha una altra per a caminants que faran un recorregut de 6 quilòmetres per Jesús Pobre. A més, hi haurà samarreta commemorativa per als primers 400 que arriben a meta, dos punts d’avituallament i servei de dutxes en el Poliesportiu Municipal per a tots els participants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.