NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Volta a Peu Contra el Càncer La Llosa de Ranes

La Junta Local Contra el Càncer de la Llosa de Ranes recapta 5.000 euros en la setena volta a peu on participaren més de 700 persones

La Llosa de Ranes va recaptar el dissabte al voltant de 5.000 euros  amb la setena Volta a Peu Contra el Càncer, organitzada per la Junta Local. Amb traca i música com ens agrada als valencians i la tallada de cinta, es donava el tret d’eixida a aquesta cursa on participaren més de 700 persones que feren els 4 quilòmetres de recorregut pels principals carrers de la població amb eixida i arribada en l’Ajuntament.

La venda de més de 900 samarretes, les inscripcions i altres donacions han possibilitat aquesta suma de 5.000 euros que serà donada al Servei d’Hematologia i Oncologia Mèdica de l’Hospital Clínic Universitari de València, centre de referència en el desenvolupament de projectes d’investigació contra el càncer, dirigit per la doctora Ana Lluch. Així com també a la Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari i Politècnic de la Fe de València. La jornada es completaria amb rifa i zumba.

Aquesta iniciativa va comptar amb el suport de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes i també de nombrosos col·lectius, comerços locals i voluntaris. La solta final de centenars de globus rosa representaria un any més als pacients, familiars i institucions que com la Junta Local Contra el Càncer de la Llosa, lluiten diàriament contra aquesta malaltia.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.