NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Rècord femení

Marta Esteban bat el record femení a la Mitja Marató de Gandia i es proclama campiona autonòmica amb Hassane Ahouchar

Gandia ha celebrat la vint-i-tresena edició de la Mitja Marató i, a més, enguany ha sigut la seu del Campionat Autonòmic de Mitja Marató de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana. Però el que realment ha sigut notícia és que Marta Esteban ha batut el rècord de la Mitja Marató proclamant-se campionat autonòmica amb Hassane Ahouchar.

 

 

L’atleta magrebí ha repetit pòdium amb un temps de 01:08:11, arribant a meta de la mà d’Ouais Zitane, amb només un segon de diferència. El tercer classificat ha sigut Andrés Micó, que va entrar per meta després de fer un recorregut de 01:10:01.Pel que fa a la classificació del Campionat Autonòmic Femení, Marta Esteban deixà el rècord en 01:18:25. L’han acompanyat en el pòdium Davinia Albiñana amb un temps de 01:23:45 i Violeta Gómez amb un temps de 01:39:41.

 

 

 

 

Tant Marta Esteban com Davinia Albiñana repetiren pòdium en la classificació general de la prova seguides de Maria Isabel Ferrer en tercera posició amb un temps de 01:24:36. Pel que fa a la classificació general masculina, el tercer en arribar a meta va ser Ángel Muñoz, amb un temps de 01:09:04.

 

 

 

 

Pel que fa als resultats de la 10K, Adrián Salmerón va ser el vencedor amb un temps de 00:34:55, seguit d’Adrián Badenes i Víctor Aviñó, amb només 9 i 13 segons de diferència respecte del primer. Les dones estigueren encapçalades per Imma Albert amb un temps de 00:40:32, Cristina Espí i Elena Lázaro.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.