NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Manifest pel finançament just

Sindicats i partits polítics presenten de manera unitària en Ontinyent el manifest per un finançament just

En Ontinyent s’ha presentat el manifest per un finançament just, en un acte unitari organitzat per CCOO-PV, UGT-PV, PSPV-PSOE i Compromís, que reclama la reforma del sistema financer autonòmic, del repartiment de les inversions i el reconeixement dels dèficits de finançament acumulats a la nostra Comunitat Valenciana. De fet, mentre la població valenciana representa un 11% de la població total de l’Estat Espanyol, les inversions realitzades als Pressupostos Generals de l’Estat de 2017 han suposat menys del 4% de la inversió, una situació que es manté almenys des de l’any 2002.

Aquest infrafinançament d’anys ha generat l’anomenat deute històric, xifrada pels experts en uns 15.000 milions d’euro acumulats, el que ens ha convertit en una Comunitat pobra.

A més del manifest, també es presentà la convocatòria de la manifestació en defensa d’un millor finançament per a la Comunitat de demà dissabte 18 de novembre, que té el suport dels grans sindicats i dels principals partits polítics, a excepció dl PP i que arrancarà a les sis de l’esplanada del MuVIM del carrer de Guillem de Castro fins a les torres de Serrans.

En tot el territori, més de 600 entitats entre institucions, partits polítics, entitats civils, sindicats, associacions d’empresaris i tot tipus d’ens s’han sumat a aquest clam per un finançament just. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.