NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xavier Simó és nomenat co-gerent de Divalterra

El secretari dels socialistes de La Costera deixarà de coordinar als assessors de Diputació

Xavier Simón, secretari general dels socialistes a La Costera, ha estat nomenat co-gerent de Divalterra, l’empresa pública de la Diputació de València. Ex-alcalde de L’Alcúdia de Crespins entre 2004 i 2006, Simón treballava fins ara com a coordinador d’assessors a l’ens provincial.

Simónn assegura que es centrarà en impulsar les brigades forestals, que són el 80 per cent del treball de Divalterra, i co-dirigirà l’ens amb Agustina Brines.

Xavier Simón és una de les persones de confiança del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i coneix el territori. A més, ha estat lligat a la gestió empresarial i coneix la gestió pública, tots eixos valors que el Consell d’Administració de Divalterra ha tingut en compte per al seu nomenament.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.