NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

I Fira Comercial de Xacex al barri nord-oest

Promocionar els comerços de barri i proximitat

Hui el barri nord-oest de Xàtiva s’ha omplert de parades instal·lades carrer per promocionar el comerç de barri i de proximitat. Aquesta primera fira organitzada per Xacex, ha donat a conèixer els productes de diferents establiments, professionals i serveis al carrer Abú Masaifa, plaça Joan Fuster però el dia ha estat, a més, carregat d’activitats.

L’associació treballa amb una divisió per barris o districtes de la ciutat. Cada zona delimitada de Xàtiva té la seua pròpia organització interna dins de l’entitat, d’ací que aquesta I Fira de Comerç haja sigut molt benvinguda per l’associació de veïns.

Després d’un dimecres morat molt exitós, on Xacex s’avançava al Black Friday, l’associació ja té en marxa una campanya de Nadal amb moltes iniciatives novedoses com el “rasca i gana”.

Els participants en aquesta I Fira de Comerç són Many Love, Òptica Meseguer, Centre Veterinari Amics, JJ Calvo Generali Seguros, Carnisseria Belda, Mª José Peluqueros, Asisa, Euronics Martínez, Conneting Cloes, Vive Immobiliària, Rytmus, Seguros Adeslas, Perruqueria Epi i Perruqueria Neus, The art of english school, Yo te cocino, Campos Cafeteria, Aspromivise, La Consolació, Xacex i Associació de Veïns Barri Nord-oest.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.