NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada celebra el Dia de les Muntanyes apostant pel turisme sostenible

Un acte institucional en l´Ajuntament ha aprofitat per a sumar esforços en favor del medi ambient i presentar l?audiovisual sobre l´aigua als cims de Laguar i Teulada

Hui es celebra el Dia Internacional de les Muntanyes i en La Marina Alta ho commemoren amb nombroses activitats per tal de posar en valor esta riquesa natural, paisatgística i turística. Enguany, amb el lema ‘Muntanyes baix pressió: clima, fam i migració’, Teulada participa en ressaltar la importància del desenvolupament sostenible de les muntanyes, on viu al voltant del 13 per cent de la població mundial. Un acte institucional en l’Ajuntament ha aprofitat per a sumar esforços en favor del medi ambient i presentar l’audiovisual sobre l’aigua als cims de Laguar i Teulada.

Enguany s’han programat nombroses activitats, entre les que destaca una excursió a La Vall de Laguar, una de les zones amb major riquesa natural de l’interior de la Marina Alta.

L’acte ha comptat amb la lectura del manifest d’enguany per al Dia Internacional de les Muntanyes, on es fa menció al canvi climàtic i a la necessitat de poblar i donar vida a les nostres muntanyes per tal de cuidar-les i posar-les en valor.

Explotar les muntanyes des del punt de vista turístic de forma sostenible pot ser una eixida més a l’atur de moltes persones en la comarca, desestacionalitzant el turisme i potenciant-lo.

El senderisme és una activitat cada vegada més valorada pels turistes i, el fet de que a les nostres terres es practique més en hivern, pot ajudar a atreure visitants de sol i platja i de natura durant tot l’any.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.