NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diputació construirà un centre de dia en Agullent i altre en La Font

Segons l´anunci fet per la corporació provincial, els ajuntaments cediran els terrenys o els edificis municipals a rehabilitar i la Conselleria s´encarregarà de cobrir les despeses del funcionament dels centres

La Diputació de València construirà un centre de dia en Agullent i un altre en La Font de la Figuera, municipis que formen part del total de sis beneficiats pel pla presentat per la corporació provincial per als exercicis 2018 i 2019. Segons l’anunci fet per la corporació provincial, els ajuntaments cediran els terrenys o els edificis municipals a rehabilitar i la Conselleria s’encarregarà de cobrir les despeses del funcionament dels centres.

La localitat d’Agullent comptarà amb 600.615 euros per a la construcció d’un Centre de Dia per a persones majors, el qual disposarà de 25 noves places. D’altra banda, la Font de la Figuera comptarà amb una disposició econòmica per valor d’1.322.856 euros per a la construcció d’un Centre de Dia per a persones majors, dotat amb 40 places.

Amb la posada en funcionament d’estos serveis es crearan noves places públiques de centres socials. En total, unes 500 repartides en els sis projectats, on a més del d’Agullent i La Font de la Figuera, es construiran en els pobles d’Ademús, Aras de los Olmos, Mislata i Meliana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.