NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Escolars solidaris recullen joguets i complements per a la tenda Trèvol

És la primera vegada que formenpart d´esta iniciativa i estan molt contents

Els alumnes de sisè de Primària del col·legi Sant Josep d’Ontinyent, que enguany compleix mig segle de vida, han arreplegat joguets i complements per a donar-los a la Tenda Solidària Trèvol perquè els puguen vendre i arreplegar diners per a destinar-los a recolzar el desenvolupament dels programades de l’Àrea d’Infància d’esta entitat que treballa per les persones discapacitades de la comarca. Es tracta de la primera iniciativa que s’ha portat a terme en este sentit i, tant els alumnes com els voluntaris de Trèvol, estan més que satisfets pels resultats.

Els xiquets estan encantats d’haver ajudat amb esta iniciativa que, encara que al principi abastava un radi d’acció més menut, al remat s’ha convertit en un gran projecte solidari.

L’esforç dels escolars de sisè del col·legi Sant Josep ha valgut la pena i animen a altres centres educatius a participar per tal d’ajudar a projectes solidaris com Trèvol. La millor recompensa és tenir la satisfacció de saber que poden ajudar a altres a tindre una vida millor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.