NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mercat per arecaptar diners per al menjador social de Gandia

La Universitat Popular i Bunyoleres Sense Fronteres organitzen una mercat matinal

Cada Nadal els alumnes de la Universitat Popular de Gandia organitza un matí d’activitats al carrer en el que aprofiten per a vendre articles diversos, organitzar tallers de manualitats i treballar colze a colze amb Bunyoleres Sense Fronteres per tal de recaptar fons i destinar-los al menjador social, una iniciativa que té molt d’èxit i que reuneix a un gran número de públic al llarg del matí.

Les bunyoleres estan encantades amb la iniciativa, perquè sempre estan necessitades d’ajuda i tota és poca. Elles s’encarreguen de fer bunyols, però també hi ha qui aprofita les seues habilitats com a músic, com a boixeteres o com a artistes plàstics per tal de fer festa i animar a la participació.

Ja saben. Si volen col·laborar en alegrar els Nadals als que menys tenen, no dubten en recolzar a estes dones treballadores que es deixen la pell al menjador social. Qualsevol donació és benvinguda.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.