NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

120 persones finalitzen el programad´Itineraris Formatius

El programa s?ha finançat amb una subvenció de 150.000 de la Generalitat Valenciana, provinents de fons europeus

La directora general d’Inclusió Social de la Generalitat, Inmaculada Carda, ha Xàtiva per assistir a l’acte de cloenda del programa d’itineraris formatius per a la inserció laboral impulsat per Benestar Social. Gràcies a aquest programa, 120 persones de diferents segments d’edat han pogut obtenir formació laboral i una remuneració durant el temps de duració de l’activitat. El programa s’ha finançat amb una subvenció de 150.000 de la Generalitat Valenciana, provinents de fons europeus.

Carda ha visitat les instal·lacions del departament de serveis socials, l’actuació a la casa del carrer Engay, que donarà cabuda a distintes associacions de la ciutat i el centre social juvenil d’Abu Masaifa, parcialment rehabilitat pels joves participants en aquest programa, on s’ha celebrat l’acte de cloenda.

Es preveu que aquesta part de les instal·lacions del nou centre social juvenil, reservada per a usos socials, s’òbriga el 23 de desembre, estant previst també que aculla alguns serveis administratius de l’àrea de Benestar Social. En un futur, aquesta instal·lació es dotarà amb una biblioteca i una sala multi-usos on es podran desenvolupar tallers, reunions i cursos de formació.

Al programa d’itineraris formatius per a la inserció laboral de persones en risc o en situació d’exclusió social han participat joves de 16 a 30 anys, dones d’entre 30 i 64 anys i aturats de llarga duració. Entre les activitats que s’han dut a terme figuren tallers de formació bàsica, ofimàtica i acompanyament a la inserció laboral. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.