NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Sant Silvestre recaptarà diners per a ADIEM

La cursa serà el dia 30 i eixirà de la Plaça Major

La Cursa Sant Silvestre Solidària d’Ontinyent del proper dia 30 recaptarà fons enguany per a ADIEM-CRIS, i espera tornar a superar els 2000 participants. La prova està organitzada per la Regidoria d’Esports, juntament amb els clubs locals de triatló, ciclisme i atletisme i pretén reconèixer la tasca de tots per tal d’eradicar l’estigma de les malalties mentals.

La prova començarà a partir de les 20:00 hores, al seu recorregut habitual, amb punt de partida a la Plaça Major, i inclourà regals per a tots els i les participants. A més, en acabar la cursa, a la cafeteria de la Sala Gomis es realitzaran sorteigs en el sopar baix-braç que han sigut donats pels comerços i entitats locals que es sumen a la festa de la Sant Silvestre. A més, també hi haurà moment per a recordar a les dones que iniciaren la cursa fa 25 anys, unes dones que ja foren reconegudes pel Consell d’Esports en la Gala de l’Esport del passat mes de juny.

L’ajuda de l’Ajuntament i la Diputació de València ha permès enguany ampliar el local de l’entitat i comptar amb un nou vehicle adaptat per a les persones usuàries del CRIS, així que tots estan molt contents perquè la cursa també destine els seus fons a la millora de la qualitat de vida dels seus usuaris.

Els dorsals per a la participació es poden adquirir ja a l’Ajuntament, el poliesportiu, l’Oficina Jove, la piscina coberta, diverses tendes d’esports locals i en altres espais disposats per l’associació, sempre al preu d’1 euro que anirà destinat als programes de l’Associació CRIS-ADIEM. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.