NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´ampliació del rocòdrom ja té el nom d´Àlex Vicedo

El jove alpinista va morir en 2015 quan tenia 24 anys

La memòria d’Àlex Vicedo, alpinista ontinyentí mort als 24 anys mentre escalava una muntanya de 4.620 metres en Kirguizistán en 2015, perviurà al rocòdrom del poliesportiu d’Ontinyent amb aquesta placa ubicada en l’accés del recinte. Un rocòdrom que ha sigut reformat i que ja pot ser utilitzada pels més de 100 abonats així com pels usuaris ocasionals. La millora ha suposat una inversió de 12.000 euros, xicoteta en l’econòmic però gran en emotivitat com va afirmar l’alcalde, Jorge Rodríguez.

L’ampliació ha suposat la conversió d’un antic despatx en desús en una àrea amb més de 120 m2 de plaques d’escalada, amb plaques de contraxapat de 2 cm de grossor amb formes geomètriques ubicades sobre una estructura metàl·lica d’acer i sobre la qual s’han col·locat més de 300 de preses.

Com novetat es troba un pilar central que ofereix noves possibilitats d’escalada per als esportistes. A més, el disseny realitzat possibilita la comunicació entre la zona antiga i la nova sense haver de baixar a terra.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.