NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Pepe Viyuela tanca l´any amb ´Encerrona´

Ha sigut l´actuació forta del Festival de Circ i Teatre

L’actor i clown Pepe Viyuela ha tancant l’any 2017 en Ontinyent amb el seu espectacle ‘Encerrona’, una actuació que ha omplert el Teatre Echegaray de rialles i bons moments per a recordar. ‘Encerrona’ és una reflexió sobre la quotidianitat des de la perspectiva del pallasso. En esta obra, el personatge viu l’experiència d’haver-se quedar atrapat en l’escenari i quan entra en escena no sap on s’està clavant. No ha vingut a actuar, però es veu obligat a fer-ho, així que durant una hora i vint minuts és el bufó de la cort que es veu obligat a actuar davant el públic.

Afortunadament, el públic d’Ontinyent ha sigut benvolent i inclús participatiu, perquè no hi ha res com la innocència dels xiquets per sorprendre, fins i tot, a este actor d’ampla experiència.

 

 

Amb l’espectacle de Pepe Viyuela ens trobem amb una metàfora en la que el pallasso és cadascun de nosaltres i el seu joc no és sinó la nostra vida, on estem obligats a existir i actuar sense saber on estem.

L’espectacle de Pepe Viyuela forma part de la sisena edició del Festival de Circ i Teatre, que continua demà amb artistes itinerants a partir de les sis de la vesprada al Carrer Major. De moment, els organitzadors estan contents per la implicació del públic i l’assistència massiva a les representacions, prova de l’acceptació d’este festival de carrer.

 

 

Amb l’actuació de demà es dóna per finalitzada la sisena edició del Festival de Circ i Teatre, però no les activitats incloses a la campanya nadalenca d’Ontinyent Il·lusiona, on els Reis Mags són esta setmana els protagonistes.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.