NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´emissari reial arreplega els desitjos dels menuts

Anuncia el sorteig de dues tablets el proper divendres

L’emissari dels Reis Mags d’Orient ha fet parada en Canals on, el primer dia de l’any, descansa al centre cultural Calixte III del seu llarg viatge per tal d’arreplegar les cartes dels xiquets del poble. El seu objectiu és avançar-se a l’arribada de ses majestats per tal de prendre bona nota dels desitjos dels més menuts i facilitar així la feina de Melcior, gaspar i Baltasar que, des de fa setmanes, estan viatjant de camí a les nostres terres.

L’emissari també ha anunciat que el proper divendres, vespra de Reis, es sortejaran dos tablets entre els xiquets que hagen dipositat les seues cartes a les bústies de ses majestats.

L’arribada de ses majestats s’espera en Canals el proper divendres per la vesprada, fent la seua entrada per Torre-Cerdà, passant per Aiacor i el barri de La Torreta, endinsant-se per l’Avinguda Jaume I i arribant al centre cultural Calixte III, on repartiran els regals a tots els xiquets.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.