NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un Ecoparc mòbil recorre els barris d´Ontinyent

Permet acumular bonificacions en la taxa de fem

L’Ajuntament d’Ontinyent i el Consorci de Residus han posat en marxa en la capital de la Vall d’Albaida un nou servei de reciclat que portarà un Ecoparc mòbil a tots els barris de la ciutat, que permet acumular bonificacions en la taxa de fem. Este servei té com a objectiu facilitar i promocionar el reciclatge en la ciutat de més de 30.000 habitants que més recicla per càpita a la província i la 4ª en la Comunitat Valenciana.

Els usuaris de l’Ecomòbil podran baixar-se una aplicació en la qual aniran acumulant punts cada vegada que reciclen, aconseguint així bonificacions a la taxa del COR.

L’Ecomòbil és una plataforma itinerant de 7’5 x 3’5 metres, en la qual es pot dipositar qualsevol tipus de residu, com són les llandes, aparells electrònics, teixits, oli de cuina, piles o enderrocs.

Quant la plataforma mòbil es trobe plena, una persona encarregada donarà avís i un camió acudirà per a buidar de tal manera que mai es trobarà col·lapsat el servei.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.