NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teatre, música i màgia donen per finalitzar el Festival de Circ i Teatre

La última jornada coincideix amb el Mercat de Reis

Ontinyent ha posat el punt i final al Festival de Circ i Teatre d’enguany amb els artistes itinerants que s’han repartit per tot el carrer Major. En concret, davant Torregrosa joieria, la Placeta de Sant Francesc, l’hotel Pou Clar i la Placeta dels Festers. Decopivolta Teatre Clowns, Clown Pepa Cases, el mag Rubén Aparici i Producciones Mamarias s’han encarregat d’animar la vesprada amb música, màgia i teatre en una jornada on la climatologia ha convidat a eixir al carrer, fer compres i disfrutar de l’animació.

Els artistes han compartit escenari amb els vianants que, atrets pels espectacles, s’han apropat als espais reduïts i quasi familiars, convertint-se així en part de l’actuació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.