NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El pas inferior de l´estació de Xeraco estarà acabat en 9 mesos

Permetrà creuar d´una andana a altra sense perill i en ascensor

El pas inferior que està construint-se des del passat mes de desembre en l’estació de trens de Xeraco i que compta amb ascensors serà una realitat en 9 mesos, de manera que les persones amb mobilitat reduïda o que vagen carregades amb maletes, carrets de xiquets, bicicletes o qualsevol altre objecte voluminós i pesat podran fer ús d’este nou sistema de pas entre andanes. L’objectiu és evitar accidents i millorar la mobilitat dels usuaris.

L’obra no afectarà al trànsit de trens ni als usuaris, que podran seguir fent ús de la línia C1 de rodalies sense problema gràcies a un nou sistema de construcció.

L’obra del pas inferior és una actuació reclamada històricament per l’Ajuntament de Xeraco que ara, gràcies a una inversió del Ministeri de Foment de 2,4 milions d’euros, serà una realitat.

Però ací no acaben les actuacions del Ministeri de Foment en la línia C1 de rodalies, perquè ja es va anunciar fa unes setmanes que es suplicarà la línia de Gandia a Cullera rebaixant 15 minuts la durada del trajecte a València i augmentat les freqüències. A més, es perllongarà la línia de Gandia a Oliva i es suprimiran els passos a nivell que hui en dia són un perill per a la ciutadania.

La línia de Xeraco dóna servei a 1.400 persones al dia, així que la construcció d’este pas inferior millorarà la qualitat del servei que s’ofereix en l’actualitat als usuaris. En qualsevol cas, l’alcalde Xeraco ha aprofitat la visita del delegat del Govern per a transmetre-li la necessitat d’impulsar les infraestructures vital per al poble, com la laminació i drenatge del Riu Vaca i la variant de la N-332


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.