NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Acaben les obres al polígon del Carrascot

Un nou dipòsit contra incendis i la regeneració de zones verdes són les principals actuacions

Tal i com estava previst, les tres actuacions de millora que s’han portat a terme en el polígon del Carrascot de L’Olleria ja s’han acabat. La última ha estat la regeneració de diferents zones verdes, així com la construcció d’una barrera vegetal entre la carretera i el polígon, encara que el projecte més costós ha sigut la construcció d’un dipòsit d’aigua d’un milió de metres cúbics que permetrà subministrar als bombers en cas d’incendi. També s’ha instal·lat un circuit tancat de videovigilància.

Totes les actuacions han estat finançades per l’IVACE i han suposat un cost de 721.000 euros. D’esta forma es millora la imatge del polígon, de manera que siga més còmode el treball que dia a dia desenvolupen allí vora un centenar d’empreses.

Entre les actuacions portades a terme també destaca la finalització del tram de carril bici que faltava entre el polígon i el camí d’Alfarrasí. Tot per tal d’incentivar l’arribada de més empreses i la conservació de les que treballen allí des de fa anys.

L’Ajuntament de L’Olleria, que treballa de valent des de fa anys per atreure empreses i promoure la creació de nous negocis, compta amb una bateria d’incentius per tal de reviscolar l’activitat econòmica al poble.

Amb estes ajudes i incentius, L’Olleria pretén millorar el teixit empresarial, adequant-se a les exigències del mercat i la ciutadania.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.