NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canvi de sostre al CEIP Vicent Gironès

Es retira la coberta d´amiant per a evitar el contaminant

Les obres de millora del col·legi Vicente Gironès demandades per l’Ajuntament d’Ontinyent a la Conselleria d’Educació ja han començat. Com va anunciar la Direcció Territorial de la Conselleria d’Educació, coincidint amb les vacances de Nadal, esta setmana s’han iniciat els treballs de retirada de la coberta d’amiant del centre educatiu. A esta actuació se sumarà, amb un pressupost de 450.000 euros, la instal·lació d’un ascensor i la renovació de la xarxa elèctrica.

Altres actuacions que s’escometran als centres educatius comptaran amb 194.000 euros que l’Ajuntament destina al projecte de la coberta del col·legi Bonavista o les obres de millora energètica en el Martínez Valls, que ja estén adjudicades i que es duran a terme gràcies a una subvenció de 130.000 euros de la Diputació de València.

Ontinyent s’ha adherit al programa ‘Edificant’ de la Generalitat Valenciana, la qual cosa permetrà agilitzar les actuacions als centres educatius de la ciutat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.