NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les obres del pont de Beniarjó a Real de Gandia començaran enguany

La Diputació les va anunciar per a 2017 però, finalment, començaran en la segona meitat de 2018

En setembre de 2016 el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, anunciava en la seua visita a Beniarjó que les obres del pont que uneix esta localitat amb la del Real de Gandia començarien en gener de 2017, però acabà 2017 i no es posà ni una pedra en este pont que porta 11 anys destrossat, des de que una riuada se’l va emportar per davant.

Ara la Diputació anuncia el començament de les obres per al segon semestre de 2018, un projecte que pagarà íntegrament l’ens provincial amb un total de 453.000 euros. La previsió és que les obres estiguen acabades enguany.

El projecte de recuperació suposa la reconstrucció del mur que va enderrocar l’aigua i la col·locació d’un envà de contenció. A més, es reforçarà l’estructura amb el fiançament dels vans i la instal·lació d’una escullera en la zona baixa. Per últim, es col·locaran baranes que garantisquen la seguretat dels vianants, que disposaran d’un pas específic.

Una vegada finalitzat el pont, els dos termes municipals quedaran units per una via verda per on vianants i vehicles podran circular de forma segura. A partir d’eixe moment, els dos pobles es comprometen a conservar i mantenir el pont assumint els costos del manteniment.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.