NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Juan Luis Durán i Josep Martínez s'emporten el Premi Nacional de Fotografia

Es tracta d'un dels certàmens més prestigiosos del calendari anual d´AFCA

El dia de Reis, després de la presentació de Melina Sancho com Festera de Gràcia Infantil, Canals tenia una important cita amb la cultura. A la sala d’exposicions de Ca Don José es lliuraven els premis del trenta-sisè Premi Nacional de Fotografia Vila de Canals, un dels certàmens més prestigiosos del calendari anual d’AFCA. Per a aquesta edició es presentaren un total de 252 fotografies de 84 col·leccions, corresponents a 53 autors i en categoria social, 47 fotografies de 13 autors diferents.

En col·lecció d’honor, dotada amb 500 euros i trofeu, va recaure a la col·lecció titulada de Juan Luis Durán Guinot de València. En accèssit, dotat amb 350 euros, la col·lecció guanyadora fou de José Ramón Luna de la Ossa de Tarancón. Passem a la categoria social dirigida als veïns de Canals o membres de l’Associació Fotogràfica de Canals, AFCA. El primer premi, de 110 euros fou per a la fotografia de Josep Martínez Vicedo; segon premi, de 100 euros per a Pablo Llácer Micó i el seu treball “Contemplación” i tercera posició per a David Fayos Prats amb l’obra “Vitoria al atardecer” amb 90 euros de premi.

El veredicte va ser emès pel jurat compost pels professionals Eduard Francés; Manu Alarcón i Mario Bienes actuant com presidenta d’honor la regidora de Cultura, Celia Ibáñez i com secretari, Alexandre Navarro. L’exposició de les obres seleccionades romandrà a Ca don José fins al 30 de gener. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.