NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Potries celebra el Porrat de Sant Blai

É suna festa declarada d´Interès Turístic Provincial per la seua importància

Potries ha celebrat durant tot el cap de setmana els actes centrals del seu Porrat de Sant Blai, la festa més popular en honor al seu patró declarada d’interès turístic provincial que es manté de forma ininterrompuda des del segle XVII. Any rere any, són milers els visitants que acudeixen a aquesta localitat de la Safor per complir amb el ritual religiós. La costum és anar a l’església dels Sants Joans per passar-se la relíquia del sant per la gola i protegir-se així de totes les malalties de gola, també per a menjar-se el pa beneit o cantar els gojos. Però el que destaca del Porrat és la important oferta cultural i festiva que es programa i que enguany s’ha basat en el record a Joan Pellicer i el medi ambient i altre homenatge a l’escultor Robert Ward.

Taules redones, xerrades o presentació de llibres també han posat en valor la figura de l’etnobotànic Joan Pellicer. Altre punt clau de la programació ha estat la música ja que per primera vegada Potries s’ha inclòs al circuit de concerts de música de cambra de la Confederació Espanyola de Societats Musicals.

Efectivament moltes cites anaven dirigides als menuts de la casa com aquest concert del grup Trobadorets ple de rock&roll, folk, cançons clàssiques o temes propis barrejats amb llegendes o endevinalles. Tampoc va faltar la clàssica representació de titelles “Sant Blai i la seua relíquia”.

El Porrat de Sant Blai de Potries arrancava realment el passat 26 de gener amb el cap de setmana dedicat al “Tries Art” amb per exemple, la inauguració d’Art al Carrer, una exposició urbana col·lectiva amb un total de 100 obres plasmades en teles i penjades des de les balconades; la programació continuava amb la tradicional campanya escolar i tancava la festivitat el passat cap de setmana amb l’assistència de milers de visitants. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.