NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els socialistes recolzen a Voro Femenia al congrés de La Safor

El secretari general del PSPV-PSOE acudeix a l´acte

El PSPV de la Safor-Valldigna ha celebrat el dotzè Congrés Comarcal, on s’ha votat la nova executiva comarcal que encapçala l’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa i diputat provincial Voro Femenia, i en el que ha estat present el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig.

Els delegats de les diferents poblacions van votar afirmativament i per unanimitat a les més de trenta persones que passen a formar part d’esta nova etapa per a la comarca. L’executiva que encapçala Femenia continua amb José Manuel Prieto com a vicesecretari i portaveu, Agustí Bastos al front de l’Organització, Loles Cardona amb les Relacions Institucionals, Joan Marco amb l’Acció Electoral, Víctor Borrás al front de Territori i Desenvolupament Sostenible, Patricia Buigues en Igualtat i Drets Socials, i Romina del Rey en Creixement i Ocupació. A més a més de Jaume Borrás, amb el càrrec de president del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna.

L’alcaldessa de Gandia, ciutat on s’ha celebrat el Congrés, ha recordat el treball del partit als últims anys i ha apostat per continuar en la línia de l’honradesa i el progrés.

En el seu discurs, Puig ha recordat el problema del finançament autonòmic, ha tingut paraules de suport per a la nova executiva i ha destacat el treball fet pels predecessors.

El XII Congrés va rebre també la visita de familiars de Tere Reig, la darrera secretària general comarcal,  que va faltar fa uns mesos i durant l’acte li van retre homenatge amb un sentit vídeo, anunciant la creació de l’Institut d’Idees Tere Reig. També va haver paraules de recordatori per a Mari Carmen Pérez, que també ha faltat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.