NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Grup de Danses Ras i Pla celebra les folies

Eixint des de la Font de la Glorieta, els dansadors han passat per la Plaça de la Nativitat i els carrers 9 d?Octubre, Jaume I, València, Sant Vicent, Sant Gaietà i la Plaça Major

El Grup de Danses Ras i Pla de La Llosa de Ranes ha celebrat la cinquena edició de les folies, una activitat ben divertida en la que participen quasi tots els seus membres i que convida a eixir al carrer i fer festa. Les folies signifiquen deliri i bogeria i antigament era una mena de ball popular de carrer en el que tots participaven disfressats, amb indumentàries estridents i vistoses que dotaven d’originalitat una dansà que es feia coincidir amb el carnestoltes.

Eixint des de la Font de la Glorieta, els dansadors han passat per la Plaça de la Nativitat i els carrers 9 d’Octubre, Jaume I, València, Sant Vicent, Sant Gaietà i la Plaça Major, on molts dels veïns s’han congregat per a veure a estos veïns disfressats, on menuts i majors han compartit la il·lusió de fer festa.

La iniciativa, que va començar quasi per casualitat, s’ha convertit en una tradició que, de segur, es manté els propers anys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.