NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació inverteix 7 milions en La Safor

Les poblacions i les mancomunitats són les beneficiades d´este pla

7.347.969 euros és el que destina la Diputació de València als municipis de la comarca de la Safor dins el pla biennal de Serveis i Obres Municipals, SOM 2008-2019; incrementant així el volum d’aquests recursos de lliure disposició. Així ho va anunciar la vicepresidenta de la corporació, Maria Josep Amigó en Oliva, junt al diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur.

30 són els municipis beneficiaris; per exemple, Gandia, la capital rep 770.553 euros; Tavernes poc més de 366.000; Simat 245.633; Ròtova, més de 184.000 euros i la ciutat amfitriona de la presentació, Oliva, 433.439 euros. Aquest caràcter biennal del programa permetrà als ajuntaments planificar millor les actuacions i escometre obres més importants; sempre atenent a criteris de justícia, universalitat i foment de l’autonomia municipal.

Per a l’assignació dels recursos, la nova Diputació ha actualitzat criteris que ja s’utilitzaven en 1989 i que ponderava aspectes com el cens, la superfície del terme municipal, els costos efectius i nuclis històrics però ha incorporat altres com la taxa de l’atur o l’adhesió al Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia.

En aquest sentit, la vicepresidenta també es referia a aquests canvis donant unes dades molt significatives referents a les ajudes reglades i no reglades a l’any 2014, l’anterior etapa i d’aquest 2018 amb l’actual.

Unes noves polítiques que han suposat per al municipi d’Oliva ha suposat una inversió de tres milions d’euros per part de la Diputació.

La vicepresidenta també comentaria l’ajuda a la comarca per a cobrir els danys causats per les fortes pluges de finals del 2016 i gener del 2017 que ascendeixen a més de 284.000 euros. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.